SNØSTORM PÅ SULESKARD 02.06.12

Denne dagen begynte perfekt, ble hentet i Bø for sommerferien og på veien hjem skulle jeg få med meg Suleskard halvmaraton. På veien bort var det et fantastisk vær og det var bare helt magisk å se på den flotte naturen som var på utsiden av bilglasset.

 

Men dette skulle vise seg og bli til noe helt annet. Bare 20 minutter uti løpet kom første snønedfall. WOOOOW, tenkte jeg. Snø i Juni. Men ikke nok med det, det begynte å snø mer og det ga seg ikke før det hadde gått rundt 20 minutter. Dette var en helt syk opplevelse og man merket at syken ble litt fraværende. Mange sterke konkurrenter og fikk til slutt 3. plassen. Slik så det ut like før snøstormen begynte.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits