VIBRAM FIVEFINGERS
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå har jeg fått testet mine vibram fivefingers i rundt ett år og fått erfart hvordan de er.

Dette er noen sko som ser någet spesielle ut men som passer bra på noen felt. Jeg synes at de er gunstige å bruke dersom man skal trene på å løpe på tærene i vanlige lettvektsko. Altså ikke bruke fivefingersene fast. Det er på grunn av at det er fort gjort å fåskader. Men jeg har brukt disse skoene mye til både vanlig styrketrening og crossfit. Til slik bruk er de helt supre, man får en fantastisk bakkefølelse og bakkekontakt. 

Dersom jeg skulle anbefalt disse skoene ville jeg sakt at de passer for alle som har i tankene om å først og fremst bruke de i styrke og crossfit sammenheng. Hvis du er en over middels aktiv løper og vil prøve noe nytt, vil du få en fantastisk opplevelse dersom du bruker Vibram fivefingers. Men dette er ikke skoen for mosjonister og løpere som er i nybegynnerfasen.

Pris: Mellom 799 og 1500, dette kommer ann på hvilken modell man kjøper og hvor man kjøper skoen.

Vekt: ca. 340 gram

2 kommentarer

Bare Andreas

01.10.2012 kl.23:36

Hei Sondre! Stusser over at du ikke vil anbefale fivefingers til mosjonister og nybegynnere. Med en enkel innføring og kjappe tips, trenger det ikke by på store utfordringer. Snarere tvert i mot ; )

Liker bildet! Viktig å skitne de til litt ; )

Sondre

14.10.2012 kl.16:47

Heisann Andreas ! Jeg er veldig fan av fivefingers, det jeg mener i denne bloggen er selvfølgelig ikke at nybegynnere ikke bør bruke disse skoene. Det jeg prøvde å si igjennom bloggen er det at man kanskje burde begynner med andre sko med mindre demping når det gjelder løping og fivefingers til styrke og gåing. Fivefingers trenger en lengere periode med tilvenning. Jeg ble selv skadet da jeg begynte med fivefingers og slet lenge med legger og knær. Tilvenningsfasen for fivefingers er ofte opp mot 4-6 måneder.
Men meningen var selvfølgelig ikke å henge ut fivefingers, for de har fungert bra som et hjelpemiddel for meg ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits