Hove triathlon 2012

Til tross for kaldt vær, regn og mye vind var det rundt 400 sprekinger som stilte til start på lang distanse. Blant de startene var også mesteparten av norgestoppen med. Det så ut som arrangørene hadde gjort en grundig jobb med å få til et godt arrangment. 


Her ser vi fronten klare til start på den lange løypa.


Dette er meg og treningskamerat Lars som diskuterer taktikk like før start. 

Men for min del gikk ikke konkurransen helt som planlagt. Etter ca. 5 minutter på sykkelen kommer jeg rundt en sving i rundt 50 km/t, veien er her så godt som blokert med biler. Det ble dermed et brutalt møte med en bil som svingte ut i veien, og ble stående på tvers i veibanen. Jeg hadde ingen sjanse til å verken stoppe eller svinge unna. Hell i uhell havnet jeg sidelengs inn i bilen, og kom fra ulykken med bare noen skrubbsår og et par brukne ribbein. Hovetri 2012 endte da med sykebiltransport, et eget traumeteam og noen lange timer på sykehuset i Arendal. Lover at jeg kommer sterkere tilbake neste år ;)

3 kommentarer

Karina:)

17.06.2012 kl.19:23

uffavmeg! Godt alt gikk bra med deg Sondre :) Masse god bedring :)

Tor Helge Myhre

17.06.2012 kl.20:49

God bedring Sondre =) straks på beina igjen, maskinen! likar bloggen din forresten, kjem til å følga med her, har store forventninga :D

Hanne

17.06.2012 kl.21:49

Åfy.... Veldig leit å høyre.. Men bra det gjekk greit! God bedring kjære deg! Og eg er frå no av blitt fast lesar av bloggen :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits