DAGEN DERPÅ


Nå er det gått to dager siden jeg "koste" med en bil under HoveTri. Formen føles betydelig bedre og derfor bestemte jeg meg for å ta en liten gåtur i dag. Føler meg fortsatt litt mørbanket og øm,  men til tross for dette varte gåturen ca. 1 time. Begynner å bli rastløs på å trene igjen og håper jeg så smått kan komme igang med treningen i løpet av neste uke.

4 kommentarer

Robin

19.06.2012 kl.20:48

Hei. Interessant blogg du har. Du deler samme interesser som meg.

Men er spent på hvor god form du er i. Kan du si litt om hvor fort du løper på f.eks 3000m eller 5000m og hva løfter du i f.eks benkpress og markløft?

Sondre

20.06.2012 kl.01:00

Jeg liker at det er noen som er interessert i det samme som meg og håper du vil være en som er fast leser av bloggen og kommenterer. Dette kan hjelpe meg med å få bloggen mer anvendelig for leserne og få et lite innblikk i hva folk vi høre om :)
3000 m tiden min er 09.19 min , 5000 m er 16.17 min
Når det gjelder benk er det noe jeg nesten ikke trener. Jeg trener nesten bare øvelser som er crossfit relaterte. Men sist jeg testet presset jeg 85 kg. Markløft har jeg 170 kg.

Robin

21.06.2012 kl.09:24

Imponerende! Du har bygget opp en virkelig bra fysikk! Selv har jeg 9.21 på 3000 m og har løpt maraton på 3.30 uten å være særskilt godt forberedt.. Ønsker å sette meg et framtidelig mål om å være med ironman, men samtidig er svært intressert i styrke trening, og vurderer å stille ifitness til våren. (dilemma) Vet litt for lite om crossfit, men har sett YouTube klipp fra diverse konkurranser i USA, og det ser ut som noe som passer meg perfekt!

Kan du fortelle litt om kosten din? Evnt kosttilskudd?

25.06.2012 kl.20:27

Når det gjelder kosten min prøver jeg å spise sunt , men selvfølgelig skeier jeg ut litt i blandt ;) Det er viktig å huske på at det er lov til å kose seg ;) Prøver å lage mye grove bakevarer, grove muffin til snacks og ellers spiser jeg mye frukt og grønt ;)

Når det gjelder kosttilskudd går jeg ikke på det den dag i dag, men kan hende jeg skal prøve meg litt på det etter årets sesong.

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits