ENDA EN VÅT DAG !

I dag besto dagens treningsøkt av en 1 t og 30 min løpetur. Det var litt overskyet, sola skinnte mellom skyene og det var 20 varmegrader. Jeg tenkte at dette kom til å bli en fin tur, og godtroende som jeg er tok jeg på meg en shorts og en tynn kortarmet supertrøye. Da jeg hadde rundt 20 min igjen av løpeturen ble himmelen helt mørk og lyn og torden begynte å hammre løs. Det høljet ned og selvfølgelig like etter jeg hadde kommet hjem stoppet både tordningen, lyningen og regnet. Bare 30 min etter dette var det igjen knallsol og perfekt vær. Typisk min flaks :)

Senere på kvelden måtte jeg lage noen nye IronMuffin til morgendagen. Skal da stå vakt for Skilsøferga og Hovefestivalen ;) Disse IronMuffinsa heter da "Sjokkinøtt" og består av nøtter og sjokolade. 

SJOKKINØTT:

100 g - Store havregryn                                                                                                                    

300 g - Mager kesam

150 g - Mandler 

100 g - mørk kokesjokolade

3 ss - Brunt sukker

3 ts - Bakepulver

200 g - Sammalt hvete (grov/vanlig)

3 ts - Vaniljesukker

2 - Egg

1,5 dl - Solsikke eller rapsolje

Fremgangsmåte:

- Bland havregryn og kesam sammen.

- Bland egg, olje, sjokolade og mandler sammen i en egen bolle.

- Bland resten i en tredje bolle. 

- Nå har vi 3 forskjellige boller med forskjellig i. 

- bland bollen med egg, olje, sjokolade og mandler sammen med kesam og havregryn. Bland godt sammen for deretter å ha oppi den siste bollen med resten av ingrediensene og blande sammen.

Del deigen opp i muffinsformer og la muffinsene stå ca. 10 min i ovnen på 200 grader.

PRØV DENNE FOLKENS !!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits