HEVNEN ER SØT :D

I dag hadde jeg med meg min gode nabo på en CrossFit. Han har lyst til å finne formen og jeg laget en WOD som var grei å begynne med. Min gode venn var litt nølene i begynnelsen, men etter hvert gikk det seg til og da ingen ting som kunne stoppe denne karen i å fullføre WODen ;) Innså da han spurte om han kunne være med at dette kunne være tidspunktet for å hevne meg på han for den tiden da jeg var mindre og ble mobbet av naboen (omtrent 10 år tilbake i tid) ;)

Som han skrev på statusen sin:

Da jeg var guttunge hadde vi ei lita pingle borti veien som var mindre en alle de andre, som vi mobbet og herja litt med.
Han har nå jobben som min personlige trener.
De blodige spyttklysene som kommer ut av meg, forteller meg smått at han har sett muligheten til å hevne seg...

 

Dagens WOD:

4 runder på tid:

400 m løp

25 push-ups 

25 sit-ups / atomic sit-ups

25 squats


AJ`s tid: 32,47 min

Min tid: 12,18 min


Her har vi AJ løpenes inn mot siste runde av WODen. Bare 25 reps av hvert sett nå!


AJ i full action på push-upsa.

Her viser AJ godt utførte squats.

 

Her ser man hvordan man bør se ut etter en CrossFit der man har gitt det man har å gi ;)


Bilde: Ser kansje ikke ut som ei kasse sprengstoff, men jeg sverger han kunne drept et godstog!

Måtte nesten få med noen bilder av meg også nå, så til avslutning ble det en liten fotoshoot av meg som tar noen handstand push-ups :)

 Jeg er kjempeglad for at folk har begynt å bli med meg på treninger og jeg synes alle som har vært med klarer seg kjempebra. Er skikkelig stolt. Håper dere synes det er gøy og vil fortsette å være med ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits