TOPP ÅMLI LØPET

Dette er et løp som alle spreke mosjonister bør prøve seg på hvis man virkelig vil utfordre seg selv. En skikkelig styrkeprøve med andre ord!. Løpet går over hele dagen, og i løpet av denne dagen skal man bestige og løpe ned igjen 7 fjell i Åmli. 

I år var det knallvær og fantastisk stemning hos deltakerene. Det var omkring 20 startende både i konkurranse og mosjonistklassen.

 

Min personlige mening om løpet er at det er et vanvittig tungt løp som varer lenge. Man ender som regel opp med kramper og stive bein allerede etter de 4 første etappene, men dette må man bite i seg og bare løpe videre. Det er vel også dette som er noe av sjarmen og som gjør dette til et av de løpa jeg synes er morsomst.

Man løper opp toppen for deretter å løpe nedover igjen. Dette fører til at det ikke bare er de som er gode til å løpe oppover som har sjanse til å hevde seg. Dersom man er en person som er god til å løpe nedover er dette en meget stor fordel.Tiden stopper først når man kommer ned fra hver topp igjen. 

Mellom hver etappe må man på egenhånd komme seg til neste topp.

For min del endte denne dagen strålende. Fint vær, god form og seier smakte godt etter omkring 4 timer og 38 min arbeid.

Dette er som sagt et løp jeg anbefaler på det varmeste, og jeg håper jeg ser flere av dere lesere på dette løpet neste år ;)

Her er noen bilder i fra dette fantastiske løpet:


Her er klesvasken på tørk til 2. etappe

Endelig nede etter 3. etappe som var Trogfjell

Her nærmer jeg meg halvveis i konkurransen. 

Nest siste etappe. Begynner å bli skikkelig sliten nå ja :D

Masasje av ho mor og en tidtaker er ikke galt før siste etappe.

Endelig målpasering etter rundt 4 timer 38 min totalløp

Stolt Sondre på pallen :D2 kommentarer

Hanne

16.08.2012 kl.01:36

Så flink du er Sondre! :D Eg er stolt supporter- og medlem i Solheim-fanklubb!

Sondre

16.08.2012 kl.18:50

Takker så mye Hanne ;) Det er kult med egen fanklubb og greier :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits