LITT STYRKE I HVERDAGEN

De siste dagene har jeg oppholt meg i Lillesand hos Tonje og bare slppet av i fint vær. Siden vi har hatt noen dager nå uten så mye trening, fant vi ut av at det kanskje var på tide å gjøre noe annet enn å ligge på utsiden og slikke sol. Dermed tok vi oss en god styrkeøkt på TrendTrim. Merker fortsatt at kroppen er noe gåen etter topp Åmli løpet som var på lørdag ;)


I dag tenkte jeg at jeg skulle gi dere lesere en liten utfordring. 

Jeg har tenkt å få dere til å prøve å ta så mange pushups og situps dere klarer uten pause. Deretter sender dere meg en melding på denne bloggen med navn (trenger bare fornavn dersom man ikke vil gi hele) og antall. Jeg kommer så til å legge ut et lite program som skal gjennomføres 3 ganger i uka over en måned. Deretter skal dere igjen ta testen og se hvor mye dere har økt med. 

Dersom du er interessert i å være med på dette, vil jeg gjerne at du har testet og sendt inn resultatet til bloggen min før 30.08.12 , sik at jeg kan legge ut styrkeplanen til 01.09.12 :D

Jeg håper så mange som mulig er gira på å være med ;)

DETTE BLIR GØY !!!

4 kommentarer

maria sanni

15.08.2012 kl.22:07

Utrolig fin blogg du har! Håper du har en fin kveld videre! :-D

Sondre

16.08.2012 kl.18:53

Takk så mye. Synes det er gøy når folk er interessert i bloggstoffet mitt :) Er ikke så flink med design, men det kommer vel etterhvert skal du se ;) Så at du også hadde en fin blogg. Flink med design og greier :)
Kos deg masse du også :)

Anniken

17.08.2012 kl.23:18

Jippi, du har fått en som vil være med!

Sondre

18.08.2012 kl.00:20

Det er toppers Anniken :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits