LØP OG KJØP !!!

Hei alle sammen :)

I løpet av de neste dagene oppfordrer jeg de som er interesserte i bloggen min om å kjøpe inn bladet Birkebeinern. Her har jeg blitt intervjuet om meg selv og fremtidige planer, Crossfit, bloggen og litt annet. 

Birkebeinern er et blad som tar for seg trening, utstyr og liknende. Fokuset er hovedsakelig på de grenene som gjennomføres i Birkebeineren, ski, sykling og løping. Er du en idrettsutøver eller mosjonist som er interessert i ski, løpin og sykling er dette bladet for deg ;)

 

DAGENS ØKT:

I det siste har jeg fått noen spørsmål rundt hvordan man kan forbedre kondisen sin. Jeg mener at intervalltrening er et godt skritt i riktig retning. I dag hadde jeg en fin intervalløkt som kanskje for noen er litt i hardeste laget men absolutt gjennomførbar. Man kan selvfølgelig også kutte litt ned på lengden.

Jeg gjennomførte følgende intervall:

5 x 1 km 

Mellom hvert drag hadde jeg 3 min pause.

Ta utfordringen og prøv den ut ;)

http://www.google.no/imgres?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits