BABYGYM

I går var desverre dataen min gått tom for strøm og når men da ikke har lader blir det et dilemma. Men i dag er jeg pån igjen.

Gårsdagen min var helt fantastisk. Man kan vel si det slik at at jeg var innom alt fra å trene med babyer til høyintervall trening med full sal.

Dagen min begynnte med en fantastisk frokost som besto av eple, banan, cottage cheese og yoghurt. Dette er en god, sunn og frisk frukost som smaker like godt som den ser ut. 

Mengden av ingredienser er:

1 Banan

1 Eple

1/2 Boks cottage cheese

1/2 yoghurt

Senere på dagen skulle jeg ha tre gruppetimer på Gullbring. To av øktene var høyintensive økter som utfordrer deltakerene på utholdenhet og styrke med kroppsvekt (stram opp og IronFitness).

Den tredje økta jeg var instruktør i var kanskje den mest spennende. Jeg skulle nemlig være instruktør i babygym. Dette er en trening for mødre som nylig har vært gjennom en fødtsel. Dette er da rolig trening med et fokus på styrke i nedre mageparti og nedover. selvfølgelig blir det også litt trening for overkroppen. Det virket som både mor og barn likte denne økta, for smilet til barnet kom frem da mor begynnte på squats/knebøy m/ baby. 

Babygym er noe jeg håper jeg kan prøve å være instruktør i igjen. 

Tilbudet om babygym finner du på Gullbring kulturanlegg. Dette er skikkelig gøy, så for de som nylig har født er det bare å prøve ut en time.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits