FØRSTEMANN TIL GRANESTUA

I går gikk "Førstemann til Granestua" av stabelen. Dette er et løp som er omkring 12 km langt og er beregnet for alle og en hver. Det er i skogsterreng, så man får utfordret både balansen og koordinasjonen. Arrangørene av løpet er KRIK. De hadde gjort en fantastisk jobb med å få løpet så bra som mulig. Dette var noe de klarte veldig bra. For alle som bor i Arendalsområdet er dette et løp som man bør prøve ut neste år. Det er et helt fantastisk arrangement som hvertfall trigger meg.

Hvordan det gikk med meg i går ?

I går hadde jeg en fantastisk god dag og en del flaks. Vi startet med at det var en lederpulje på 5-6 stk. Etter 4 km var vi 3 stk som lå i tetpuljen. Da di verste motbakkene i løpet kom, bestemte jeg meg for å rykke litt. Det ga effekt, men Alexander Jørgensen fortsatte å følge mens sistemann i bruddet datt av. Resten av veien inn til mål ble en konkurranse bestående av rykk fra oss begge. Da det var igjen rundt 300 m av løpet satte jeg inn spurten, og til slutt var jeg førstemann over målstreken. Tiden min var 44 min og 28 sek, 11 sek forran Alex som ble nr.2 og Rune Skinnerlien som ble nr.3.

Anniken som har vært med på en del Crossfit - og løpetreninger i sommer var også med. Hun gjorde et kjempebra løp og tikket til slutt inn på 1 time og 8 min.

Her er noen bilder fra arrangementet:

Anniken og meg før start (Hvem skal vinne i dag ?).

Oppvarming. Bare 5 min til startskuddet går nå.

Her er tetpulja etter ca. 500 m.

Og det er her spurten inntreffer bare 300 m igjen nå.

30 m igjennå og de siste kreftene tynes ut.

Anniken mot mål. Anniken er maskin.

Hvem var det som vant til slutt ? 

Team bilde.

Her er vinnerene av begge klassene (menn - / kvinneklassene). Her blir vi intervjuet av Agderposten.

Premieutdeling.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits