KETTLEBELL PÅ GULLBRING

Nå begynner det å bli bra med deltakere på kettlebellstimene på Gullbring kulturanlegg. I dag var det fulle lister, til og med en liten venteliste. Alle som var på øktai dag, både nye og de som har vært med en gang før, gjorde en skikkelig bra innsats. Med en time effektiv trening, avsluttet vi økta med en fin intervall med kettlebellswing. Dette ga økta prikken over I-en. Kettlebellsa er desverre litt forsinket, men når competition kettlebellsa kommer på plass innenfor Gullbrings vegger, skal det bli fullt kjør i speilsalen. 

Som alle vet er det bare 10 plasser foreløpig på kettlebellstimene. For de som kunne tenke seg å gå på denne timen men ikke har fått plass, kan jeg anbefale PUMP. Dette er også en time som har et fokus på fullkroppstrening.

Ellers tilbyr også Gullbring mange andre interessange timer. Cross in nature er for de som ønsker en røff og hard treningsøkt der varigheten er minimal. Dette er en time jeg selv har stor sans for. Her er det den kjekke Rune som er instruktør. Det er rimelig nyoppstartet og treningen foregår for det meste utendørs, hvertfall frem til snøen kommer. Øktene her er preget av høy intensitet, mye styrke og mange rare øvelser som man ikke visste kunne gi så mye syre. Pull-ups, push-ups, hopping og løping er bare en liten del av cross in nature. Når man hører hva mottoet her er skjønner man hva det går i: Don't use machines become one :D

Her ser dere den kjekke instruktøren for Cross in nature på Gullbring kulturanlegg. Så jenter! det er bare å stille opp ;)

Ellers i dag har jeg trent litt og forberedt meg til morgendagens VO2-max test. Selv med 5 km løping, 2500 m svømming, crossfit og litt styrke, føler jeg meg rimelig klar for dyst i morgen. Det skal bli spennende å se hvor stor differanse det er fra sist gang jeg testet. Oppdatering fra testen kommer trolig i morgen. 

Da tar jeg kvelden og ønsker alle en god natt.

PS: Da håper jeg de som ville være med på push-ups og sit-ups testen er kommet i gang. Det er en måneds styrkeprogramarbeid fra i går av ;)

LYKKE TIL ALLE SAMMEN !!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits