OPPLADNING TIL OSLO MARATON

Da er jeg kommet meg hjem fra Birkebeinerturen. Desverre fikk jeg ikke lagt over bildene på PC-en, så en full raport på løpet får dere siden. Nå står all fokus på helgens Oslo maraton. Jeg tokk meg en rolig joggetur i dag for å se hvordan beina føltes, litt stive men ikke så alt for verst. Nå sitter jeg bare å håper på at jeg får startet i en av de fremste puljene, og ikke i en sen pulje som jeg hadde i fjor. Da endte det med at rundt 2000 mennesker startet forran meg og det var håpløst å komme inn på en god tid når man måtte bruke 40 % av kreftene sine på tullete forbiløping.

Dersom jeg får startet i en god pulje i år, håper jeg på å kunne løpe halvmaratonen på en tid ned mot 1 time og 15 minutter. Oslo maraton er en rask og fin løype, og fordi denne løypa er så rask og god, er det med mange av norges beste løpere her.

Oslo maraton er også det løpet i norge der det er flest deltakere. 

Jeg håper å treffe mange kjendte fjes der inne i år :)

Denne setningen tenker jeg mye på under treningene mine for tiden, enten det er styrke eller utholdenhet som trenes.

Dette er også noe å tenke på for de som er med på det lille prosjektet ;)

http://www.google.no/imgres?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits