INTERVALLSVØMMING

Hei og hå !

Til å begynne med, legger jeg ut dette bildet fra i går som viser en fornøyd treningsgjeng som akuratt er ferdig med sine 8 x 200 m og 8 x 100 m. Det neste som står på lista nå er den velfortjente stunden i badstua.

Det over var som sakt gårsdagen. I dag har dagen vært ganske så annerledes. Dagen begynte med en god morgentrening før skoletid, det vil si rundt kl.07.30. På denne økta kjørte jeg litt teknikk trening som var CF relaterte. Som en en fin avslutning kjørte jeg en WOD som så slik ut.

20 x pull-ups 

20 x pushups 

5 x frivendingspress 

50 x hoppetau

Grunnen til at WODen ble så kort, var rett og slett fordi jeg hadde 15 min på å dusje og komme meg opp til første forelesning.

Etter forelesningen, kjørte jeg i gang med økt nummer to for dagen. Dette var en økt der jeg skulle gjennomføre 50 x pull-ups og 5 km løping på en hastighet mellom 10-15 km/t. Da denne økta var ferdig ble jeg hentet av Thomas og Guro. Planen videre var å reise opp til Stine og Kristoffer for å lage oss et godt måltid og kose oss med en god film. Menyen besto av hjemmelaget calzone, og til dessert ble det servert sjokolademousse og is. Under ser dere noen bilder fra kveldens middag.

Her er hele godgjengen samlet og klare for å sette i gang med å spise. Dette gjelder kanskje spesiellt Thomas som virket som han hadde fastet før denne middagen.

Her ser dere den fantastiske desserten ( sjokolademousse og is)

I morgen tidlig kl.07.00 venter første treningsøkt. Dette blir en svømmeøkt sammen med min gode treningsgjeng. Det er stor sansynelighet for at vi skal ta å filme litt teknikk og kjøre noen drills. Enn så lenge får de som fortsatt er oppe ha en videre fin kveld, mens alle dere andre fornuftige som har kommet dere i loppekassa får drømme søtt videre.

Én kommentar

Tonje

19.09.2012 kl.08:57

Lurer på hvem som har bestemt menyen :P

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits