POWER - SPINNING

I dag har det vært en knallhard dag her i Bø. Dagen begynte med en fin svømmeøkt med gjengen kl. 07.00. I dag var hovedfokuset mitt på vendinger og det å svømme med pads. Pads er da en form for plater man har på hendene for å øke motstanden i svømmetakene. Da økta var ferdig etter en times tid, fortsatte dagen på skolen med beinharde oppgaver i idrettssosiologi kl.09.15. Disse oppgavene ble vi sittende med frem til rundt 14.00. Vi pakket sakene våres og tusslet hver til sitt hjem. Men jeg hadde mye mer på programmet som måtte bli gjort.

Jeg rakk så vidt hjemmom før jeg måtte reise av gårde igjen, nå var det egen pleie som skulle gjennomføres. En halvannen times treningsøkt var akuratt det jeg trengte. Dagens  trening besto av 200 pull-ups og 200 push-ups, etterfulgt av litt magetrening.

Etter denne økta var det på tide å få jobbet litt. To gruppetimer var det som sto for tur. Først var det en høyintensiv og tung spinningsøkt, etterfulgt av en time med pump. Det var bra oppmøte både på spinningen og pumpen i dag. Pumpen var for øvrig full og en venteliste var laget. Det er gøy å se at det er så mange som synes denne formen for trening er gøy.

I dag bestemte jeg meg for å ta noen bilder fra spinningstimen.  

Her er jeg i gang med opptegning av løypeprofilen som skal gjennomføres ca. en time senere.

Her ser dere den flotte spinningsgjengen. Her nærmer vi oss slutten av dagens økt.

Et lite nærbilde må også til på Gullbrings spinningstime.

I dag har det som sagt vært en hard dag, og jeg merker det skal bli godt å få Ole Lukkøyne på besøk. Da tar jeg kvelden så får dere andre ha en fortsatt fin kveld. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits