EN FRISK MORGEN

I dag våknet jeg av at toget kjørte forbi huset i Bø. Det neste jeg la merke til, var at jeg hadde glemt å lukke vinduet før jeg la meg til å sove. Dermed var det blitt rundt 2-3 minus inne på rommet mitt i løpet av natten. Var det noe jeg ikke ville nå, var det å stå opp. Etter noen minutter til under den gode og varme dyna, bestemte jeg meg for å komme meg opp. Jeg fikk en liten oversikt over hvor tøyet mitt lå, hoppet ut av senga, og før dyna rakk å falle ned på senga igjen, sto jeg fullt påkledd.

Til frokost i dag var det et stort glass med smoothie som sto på menyen. Dagens smoothie var en variant med blåbær og jordbær. Dette viste seg å være en frisk og god start på dagen. Oppskriften på denne smoothien kommer her.

 Selvvalgt mengde med blåbær og jordbær

2 ss vaniljekesam

1-2 dl med melk 

Evt. kan man også ha i proteinpulver med vaniljesmak.

Miks / blend sammen dette til det ikke er noe videre hele bær igjen.

Etter denne nydelige frokosten, reiste jeg til jobb for å få løpt litt på tredemølla. I dag ble det gode 5 km før jeg måtte ta å gå på skolen. 

Men i dag hadde jeg også jobbdag. Kl. 17 skulle jeg i gang med første av totalt to gruppetimer. På mobilitettimen var det ikke så mange som møtte opp, men på økt nummer to som var Stram Opp, var det fullsatt sal. Det var et ganske hardt opplegg jeg hadde satt opp i dag, og jeg tror jeg klarte å få de fleste som var på økta en smule slitene. Denne gjengen var kjempeflinke og klarte å holde hele økta ut. Til og med da jeg ga beskjed om at de skulle sette seg ned i 90 grader, var det ikke så mange som klaget. Men tonen ble en annen da jeg hentet frem rundt 30 x 5 kilos vekter som de skulle frakte mellom seg.

Unde ser dere noen bilder i fra økta.

Her er Stram Opp gjengen i gang med frakting av vektskiver mens de sitter i 90 grader. Dette er syretrening til tusener og det var ikke en som ikke skalv i beina like før de fikk lov til å reise seg opp.

Videre skulle de også frakte vekter. Denne gangen skulle de sitte og holde balansen på rumpa. Beina skulle være over bakken, og ryggen fikk ikke lov til å være nær veggen. Vektene skulle selvfølgelig bli sendt gjennom hver enkelt person her også.

Nå har jeg lagt meg og grugleder meg til helgens store begivenhet, nemlig  lørdagens Oslo maraton. I morgen reiser jeg med toget inn til Oslo og sover der siste natten før løpet.

HEI OG HÅ SÅ LENGE :D

Én kommentar

Hanne

21.09.2012 kl.09:19

SÅ flink du er Sondre! Lykke til i Oslo i helga!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits