DAGEN DERPÅ

Som dere sikkert vet var det Oslo maraton i går. Derfor var det i dag dagen for å kose seg masse. Dagsprogrammet så egentlig ganske bra ut. Sove lenge, trene, vaske litt på rommet, kino og avslutte dagen med god mat. Når jeg sier god mat, var det ikke hva som helst som lå på tallerkenen. Hvis ikke saftig hjortefilet innsurret i bacon høres godt ut, så vet ikke jeg. Denne middagen må jeg selvfølgelig takke han far for. Han ga meg nemlig denne hjortefileten sist jeg var hjemme. Denne middagen smakte helt himmelsk, og man kan si at det gikk ned på høykant. 

Det var selvfølgelig litt dumt at ikke han far som er spesialsisten på å lage mat var her å kunne lage dette til meg, men jeg synes jeg klarte meg rimelig greit på egenhånd. Videre denne uka blir det sikkert ikke like avansert kosthold, men man kan jo kanskje prøve å få til noe man ikke spiser så alt for ofte.

I går og i dag har jeg fått telefoner og meldinger av venner og kjente som har sagt at de hadde sett meg på TV2 sporten i går fra Oslo maraton. De har også sagt at de så meg på kondis.no. Derfor måtte jeg inn og se på bildene fra Oslo halvmaraton, og plutselig dukket dette opp. 


http://www.kondis.no/oslo-maraton-halvmaraton.5094010-127676.html 

Her ser dere meg i svart shorts og svart overdel. Dette bildet er tatt like etter pulje 1 på halvmaraton har startet. Rett bak meg kan dere se Odd Bjørn Hjelmeset (blå t- skjorte og gule løpesko). Må innrømme at det er litt artig å ligge forran så kjente idrettsutøvere. Jeg skal være ærlig og si at han slo meg totalt. Han er en levendes legende og kanskje en av de sprekeste idrettsutøverene jeg vet om. Han er nok også et av mine største norske forbilder. Han har bra humor, altid et smil om munnen og han er maskin. 

Videre nå tenker jeg meg å ta meg en velfortjent blund, før jeg skal jobbe med skole og instruktørtimer store deler av morgendagen.

NATTA :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits