HALLAISEN

I dag har store deler av dagen gått til lesing, jobb og trening. På grunn av en skulder som er vond etter at den gikk ut av ledd forgie uke, har treningen vært redusert. Det går mye i mage, rygg og stabeliseringsøvelser. På indstruktørtimene i dag fikk jeg gått rundt og stresset alle litt ekstra , på grunn av skuldra kunne jeg jo heller ikke være med på disse.

Da jeg skulle gå til skolen i dag mores, måtte jeg bare ta dette bildet. Her ser dere hvor idyllisk og fint Bø kan være på en fin høstdag.

Jeg fant også tid til å lege et godt grovt brød i brødbakermaskinen min. I dag skulle jeg eksprimentrer litt, det endte til slutt med et grovt brød med pesto i. Resultatet var egentli ikke så værst, og det passet perfekt med ost og skinke. Oppskriften på dette brødet kommer under.

405 ml vann

2,5 ss olje (solsikke eller raps)

2,5 ss grønn/rød pesto

2 ts salt 

330 g grovt mel (valgfritt)

330 g hvetemel

2,5 ts tørrgjær

150 g valgfritt med korn

I brødbakermaskin setter man det på 1000 grams brød. Tiden brødet skal stå i maskinen er ca. 3 t og 50 min. Dette er selvfølgelig med heving og stekingen som brødbakermaskinen gjør av seg selv. Dersom man ikke har en brødbakermaskin må man regne med heving og steking etter at man har knadd deigen godt sammen. Ovnen skal stå på ca. 200 grader og brøet skal stå til det er begynt å bli hardt på toppen (ca. en 30-40 min tenker jeg meg).

Ellers vil jeg skryte av en blogger som tar meget pene bilder. Denne jenta kjører til tider konkurranser der man kan vinne fotoutstyr og liknende. Nå er hun snart i mål med en konkurranse der man kan vinne et polariseringsfilter. Dette synes jeg er et bra insj å ta som en blogger. Under legger jeg ut bloggadressen hennes, slik at dere kan se hvordan en erfaren fotograf tar gode bilder.

http://siljefotoangelica.blogg.no/1347527379_vinn_polariseringsfil.html

Ellers venter det meg en tidlig skoledag i morgen med idrettspedagogikk og trening.

OVER OG UT !!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits