SUSHINIGHT

Da var enda en dag over her i Bø. I dag var vi en gjeng hjemme hos meg og laget oss litt kosemat. På dagens 4 stjerners middag ble det servert sushi. Totalt klarte vi å hive i oss rundt 100 sushibiter, og når man deretter klager på at det er for lite med 2 liter is til dessert er det bare en ting å gjøre. Jeg løper ut i gangen, hiver på meg et par slippers som er 5 nummer for små og setter av gårde til nærmeste butikk for å kjøpe mer. Resten av kvelden ble vi sittendes å se på Fritt Fall på TV-max, som i dag var om klatring i Bø. Etter dette satt vi oss ned for å se Green street hooligan filmen. Ja, vi så ut som noen slakt der vi satt.

Her ser dere noen bilder fra den kjempekoselige middagen.

Ellers har jeg fått trent litt spinning og core i dag før det vanvittige inntaket av rå fisk slo til. 

Nå er vi rundt halvveis i push-ups og sit-ups prosjektet, og jeg håper det går greit med de som er med. Jeg har snakket med noen av dere om hvordan dere føler det går til nå. Jeg har fått et lite inntrykk av at dere synes det går bedre nå. Noen har klart å øke noe, mens andre føler bare det går lettere enn det gjorde i begynnelsen. Det er også noen som føler at det ikke hjelper i det hele tatt. Men fortsett og stå på så skal dere se at det kommer til slutt.

Skal ha morgentrening i morgen kl. 07.00 og er alt for sent i seng, takk for i dag, så snakkes vi i morgen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits