BIRKEBEINERLØPET

Her kommer innlegget jeg lovet om Birkebeinerløpet. Vi reiste sammen en gjeng fra KRIK og Team VW. 

Kl. 10.00 fredags morgen reiste vi med buss fra Arendal og satte snuten mot Lillehammer og Birkebeinerløpet. Etter mange timer med buss, og prating begynte jeg å bli kjendt med de fleste som var med på turen. Da vi kom frem ble vi fordelt i hytter, og det var bare å få hentet startnummer og shoppe masse før middagen ble servert. Menyen før løpet besto for det meste av pastaretter og salater av forskjellige sorter. Ettersom praten gikk, gikk tiden fort. Før vi visste ored av det var det kveld og tid for å legge seg. Det var bare ett lite problem som vi merket da vi skulle til å legge oss. Hyttene vi bodde på var utstyrt med seks sengeplasser, to på hvert rom. De fleste hadde køyesenger, men rommet til meg og min far var utrystet med en litt liten dobbelseng. Ikke at det er noe galt med det, men når man har en far som snorker verre enn verst, er det kanskje ikke den aller beste oppladningen før et så stort løp. Men jeg tok tiden til hjelp og til slutt klarte jeg å få litt søvn på øynene.

Da var dagen kommet og jeg skulle for første gang løpe Birken. I perioden før start møtte jeg på en del kjendtsfolk, både fra Bø og fra Arendal. Etter litt prating med de kjendte, flyttet fokuset seg over på løpet. 30 minutter igjen til start og jeg begynte den skikkelige oppvarmingen og giret opp psyken. Det som er vanskelig på et slik løp er å holde seg i skinnet og ikke gå av gårde alt for fort. Dette er en feil jeg kanskje gjør litt for ofte. Og det slo ikke feil denne gangen heller. Legger meg i tetspuljen fra begynnelsen av og blir løpt igjen av flere da jeg sprekke ca. 7 km uti løpet. Dette varer i ca. 7 km, før jeg igjen finner frem noen krefter og klarer å øke tempoet de siste 7 km inn til mål. Jeg tikker til slutt inn på tiden 1.22.40, noe jeg er svært fornøyd med. 

Bussturen hjem besto for det meste av soving og masse spising av drittmat. Dette er selvfølgelig noe som er lov etter en slik påkjennelse. 

Alt i alt var dette en fantastisk tur og et fantastisk arrangement.

Takker så mye til KRIK og Team VW som lot meg få være med.

Her er noen bilder fra Birkebeinerløpet.

 

Her er gjengen fra KRIK og Team VW laget (TEAM MACHINE).

Birkebeinerene tok seg også tid til å stikke innom løpet.

Sprekingene

Klar for start

På startstreken.

10 sekunder igjen til start.

PANG !!!

Her peiser tetpulja av gårde.

500 meter etter start.

Målgang.

Skitten etter 21 km.

Klarte merket i Birkebeinerløpet.

Da tar jeg og hopper til køys så får dere ha en fin kveld videre og en fantastisk dag i morgen :D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits