RESTITUSJONKVELD

I går hadde jeg meg en velfortjent restitusjonsdag. Planen min var å gjøre ferdig mine skoledyder for så å reise hjem, og videre til Tonje i Lillesand. Tonje skulle jobbe frem til kl. 20, og jeg tenkte dette var en god mulighet for å overraske henne med en god middag og gullrekka på TV. Jeg liker jo å prøve å gjøre det avansert og i går ble det faktisk sånn tålig bra. Det som sto på bordet i går var baconsurret indrefilet, fløtegratinerte poteter, asparges og woket champignon og paprika.

MMMMMMM....

I dag hadde jeg en liten oppvarming og forberedelsesøkt til morgendagens løpFagerheikongen. Dette er et 25 km langt skogsløp som går av stabelen i Tvedestrand.

Dagens økt besto av:

30 min løping

Bryst

Mage:

50 x crunch

50 x beinhev

50 x double crunch

50 x alternating crunch

50 x kneløft i stativ

50 x beinhev i stativ

50 x 2 X-strekkere

Så nå er motivasjonen og formen på plass til i morgen ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits