MØKKALØPET

I da har jeg valgt å kalle blogginnlegget for møkkaløpet. Det er ikke fordi jeg synes løpet var dårlig, men fordi når man var ferdig hadde man gjørme og møkk fra topp til tå. Fagerheikongen er et 25 kilometer løp i fantastiske skogsomgivelser. Jeg åpnet hardt og jeg følte at alt funket bra. Etter 10 kilometer begynte kroppen å slite litt, men da jeg kom til 20 kilometerspassering ble vondt til verre. Forran meg så jeg en jernbom. Jeg bestemte meg for å prøve å hoppe over, jeg tok sats og BANG !

I det jeg ga sats og hoppet, kom krampa. Jeg meia leggen i bommen og føyk skikkelig på tryne. Etter meg kom det kom det et par damer som deltok i mosjonsløpet og også noen vakter. De var veldig medhjelplige og hjalp meg opp på beina og fikk meg av gårde igjen. Resten av løpet ble en blanding av gåing og småjogging. Da jeg kom hjem kjente jeg at beinet og armen var noe ømme, og jeg ser også at leggen min kommer til å få en fin farge de neste dagene.

slik så beina ut etter løpet.

I dag reiste jeg også til Kristiansand for å gjøre meg klar til 2 ukers praksis hos Solsiden PT-senter. Disse to ukene skal jeg bo hos Tonje og Kristina. Men på grunn av at Tonje måtte jobbe, måtte Kristina bli min barnepass for kvelden. Kvalden besto av kebab, oreo-is og brus. Er det rart Kristina er min yndlingsbarnepasser ;)

 

2 kommentarer

Helge R

01.10.2012 kl.01:02

Leda du da det smalt? Jeg for min del gjorde som vaktene sa: "Kryp under bommen! Under bommen!" Var nærme nok krampe ved å krype under også, forresten :o)

07.10.2012 kl.02:09

Åååfy.. Høyres ikkje bra ut Sondre! Håpe du vart fort bra og at praksisperioden er topp!:) Kosa meg på besøk i Bø, men savna deg!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits