BARNEPIKE

I dag igjen reiste Tonje hjem for å jobbe. Da var det en selvfølge at Kristina måtte være barnepike for meg igjen. I steden for is og nonstop, ble det denne gangen lasagne og salat. Til kos etter middagen ble det litt nøtter av forskjellige sorter. 

Ellers i dag har jeg for det meste vært på praksisplassen min (Solsiden PT-senter) og observert de flinke sjefene mine, og deres fantastiske jobbutførelse. Etter nesten en uke i praksis føler jeg at det er blitt påført meg mye nyttig og ny kunskap i forhold til det å trene forskjellige mennesker med forskjellige ønsker og mål. Jeg ser også veldig frem til en ny og lærerik uke fra mandag avigjen.

Treningen min i dag besto av hovedsakelig bei. I tilegg prøvde jeg meg også på en Catslide-time. Dette var noe som falt i smak og som jeg anbefaler alle andre som ikke har testet det før. Det er sabla tungt men veldig effektivt.

I morgen skal dere få høre om gårsdagens løpetur med Tonje som ikke gikk helt som planlegt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits