LØPETUR UTENOM DET VANLIGE

Hei igjen folkens. Siden jeg for tiden er ute i praksis er det litt ugjevn oppdatering på blogginnlegga. Dagen går mye i det semme nå frem til praksisuka er ferdig på fredag. Men slik praksisen har vært den første uka må jeg si jeg er utrolig fornøyd. Jeg har observert mye, men også fått lov til å ha et par PT-timer og i tilegg har jeg også vært med på en gruppetime (catslide). Catslide er noe jeg ikke har vært bort i før, og siden Solsiden er kjent for å være gode på denne treningsformen tenkte jeg det var gøy å prøve. 

Hva er catslide?

Catslide er et sklimatteprodukt utviklet av Mykjemeir AS og Krønsj. Det benyttes til styrketrening, både av kjernemuskulatur og de større muskelgruppene. 

http://www.trening.no/treningstips/2742.o2.html

Med catslide-trening er det ofte et forkus både på styrke og utholdenhet.

Senere på kvelden hadde jeg og Tonje avtalt en liten kvelds-løpetur på maks en time. Vi jogget og jogget og fant til slutt ut av at vi hadde løpt ganske feil. Da vi kom tilbake til hybelen var klokka nærmere halv elleve og vi hadde bruk i overkant av to timer på vår såkalte "lille" løpetur.

I dag 06.10.12 har jeg hatt en rolig dag med vasking, litt trening, kafebesøk på Drømmeplassen og på kveldingen fikk vi besøk av Tone. Vi disket opp med nydelig biffmiddag og fløtegratinerte poteter. Videre utover kvelden gjør jeg meg klar for et realt påfyll med nystekt eplakake og vaniljeis.Her er et lite bilde av Kristina og Tonje fra kafebesøket hos Drømmeplassen i Kristiansand.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits