DEILIG HØST

I dag bestemte jeg meg for å ta en restitusjonsdag, så da tenkte jeg at på en slik fin høstdag som denne var det ikke noe finere enn en god spasertur. Tonje og jeg hev på oss treningstøyet og joggeskoa før vi ruslet av sted på vår to timer lange gåtur. Vi gikk langs Kristiansands brygger og bystrand. Her testet vi ut alt fra gøye treningsstativer som var satt ut i parkene og vi fikk jo slevfølgelig også tid til å oppføre oss som noen store 6 åringer.

Etter denne turen har vi bare slappet av med en herlig thai kyllingsuppe og jeg har også fått gjort en del skrivearbeid. Både med treningsplaner til gode venner og en del som er relevant til praksisen.

I morgen skal jeg i gang på min 2. praksisuke. Jeg tror jeg får anledning til å fungere som en PT og dermed også bli litt mer kjent med hvordan jeg kan fungere som en motivator og treningsplanlegger. Spennende! Jeg har også tenkt å prøve meg på noen flere gruppetimer. 

 

Push-ups i kystgapet

Dipsstativet i en av Kristiansands fine parker.

Tonje i full action på et motsatt sykkelkonsept.

Runder akuratt her 50 plank-pushups ;)


Røff start på høsten for en stakkars due.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits