KJENDISBESØK

I dag fikk jeg en ny utfordring hos Solsiden. Det jeg sto ovenfor i dag var en PT - share time. Her fungerer jeg som PT for en håndfull spreke mennesker. I dag var jeg så heldig å få trene en kjendis. Dette var selvfølgelig ikke noe jeg var klar over før timen var ferdig og vel så det. Da timen var over snakket jeg med Thomas som er en av mine gode sjefer under praksisuka. Han hadde nemelig tatt masse bilder under økta av ei av jentene som var med. Da jeg spurte hvorfor han hadde gjort dette, svarte han at det var til en av deltakerene som drev å blogget. Jeg kom etterhvert i snakk med denne bloggeren og kan vel si at jeg dreit meg ganske bra ut.

Vi snakket og hun spurte meg hvor mange følgere jeg hadde. Jeg svarte at på en god dag hadde jeg vel rundt 200. Jeg stilte det samme spørsmålet tilbake og fikk et svar som gjorde meg helt paff. Hun hadde nemmelig rundt 30 000 følgere, og egen bloggside. Den personen jeg var så heldig å få trene i dag var selvfølgelig kjendisbloggeren Kristina Andersen.
Etter en flott praksisdag, var det på tide med en real treningsøkt. Dagens program besto av bryst, rygg, mage og til slutt en rask CrossFit.

 

De tre musketerer:

5 runder med:

50 x hoppetauhopp

10 x squat kast med medisinball (squat med medisinball. På vei opp kaster man ballen, tar den imot og begynner på neste squat)

10 x kettlebellswing

Nå er det omsider sengetid etter fantastisk mat og Asbjørn Brekke Show.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits