MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

I dag ble det en tidlig start på dagen. Jeg skulle begynne å observere Thomas (en av praksissjefene mine) i full morgenaksjon med kunde kl. 07.00. Derfor måtte jeg stå opp litt før kl. 06.00, hive i meg litt yoghurt og cottage cheese før jeg vendte nesen mot Markensgate og Solsiden PT-senter.
I dag observerte jeg litt timer, hadde to PT-share timer og avsluttet dagen med en stretch / yoga time med muskelterapauten Toni. Dette var en økt jeg kjente jeg hadde godt av. På grunn av lite stretching i min fortid var derfor dette en økt jeg hadde noe problemer med. 

Jeg har selvfølgelig også fått tid til litt egentrening i dag. Hovedsakelig kjørte jeg en skikkelig beinøkt. Først kjørte jeg en klassisk 4 x 4 intervall med 2 minutters pause imellom hvert drag. Med oppvarming og nedjogging løp jeg totalt 11 km på 60 minutter. Videre kjørte jeg styrke både for rumpe, legger, lår og skuldre. Med andre ord en økt som har vært veldig effektiv, og beina mine er nå helt gele. 

Da jeg omsider kom hjem fra jobb hadde min kjære Tonje disket opp med eggepai og salat. Dette var mat som smakte helt perfekt etter en lang dag i praksis. Da bloggbildene av middagen skulle tas klarte jeg å prestere og miste all salaten i fanget. 

  


Nå er det tid for å ta kvelden, snakkes! :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits