NY UTFORDRING

I dag har det vært en ny praksisdag med nye muligheter. I dag har jeg blant annet hatt en ny PT-share økt, men høydepunktet i dag må vel være spinningstimen jeg hadde. Det var totalt syv deltakere med på denne tunge intervalløkta som besto av både styrketråkk og spurtintervall. Enda en vellykket praksisdag hos Solsiden PT-senter.

Etter en måned med treningsprogrammet mitt, kan de som har vært med på mitt lille sit-ups og push-ups prosjekt endelig levere inn sine resultater. Dersom du ikke har tatt å gjenomført den siste testen er det bare å få gjort det og sende inn rsultatet. For de som har fulgt programet mitt må jeg si at jeg er stolt av dere. Men som de fleste vet, så kommer det stadig nye utfordringer ved andre utfordringers ende. Derfor tenkte jeg å sette i gang med det samme. 

Helgens utfordring:

CrossFit:

OG 

http://www.google.no/imgres?

http://www.google.no/imgres?

Annie

50 - 40 - 30 - 20 - 10 rep rounds

- Hoppetauhopp

- Sit - ups

Jeg ønsker gjerne tilbakemeldinger om økta etter dere har testet den ut ;) 

! Masse lykke til !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits