TERRENGKARUSELL

I dag her jeg fått gjort en hel del. Thomas fikk plutselig avbestillinger av to syke kunder. Dermed gikk disse to timene til en skikkelig shinings på Solsiden. Videre ble det litt trening, før jeg skulle sette igang med observering igjen. Jeg har snakket litt rundt med kundene hos Solsiden, og det virker som at alle er kjempefornøyde med den jobben Thomas og Jonas gjør på senteret. Dette er ikke noe jeg tviler på. I løpet av disse to ukene jeg har vært der, har jeg lært mye nytt om både trening og det å være i en sosial setting med andre mennesker. Jeg tror jeg har klart å utvikle meg som person innen idrett, helse og ikke minst trening. Da snakker jeg selvfølgelig som en trener / trenerkompis. 

Nå ser jeg bare fremover til å ta alt jeg har lært av disse dyktige personene ut i praksis på egenhånd, men selvfølgelig med en lien Sondrevri.

Senere på kvelden klarte jeg å få med meg Terrengkarusellen i Kristiansand. Planen var egentlig ikke å løpe fordi jeg ikke hadde sjans til å komme meg dit. Dagen i forveien kom jeg i snakk med en kunde hos Solsiden som tilfeldigvis også skaulle være med. Dermed fikk jeg sitte på og dermed fullføre det 3,4 km lange terrengløpet. Jeg er usikker på hva tiden ble, men jeg kom på en 4. plass totalt. Kunden jeg fikk sitte på med til løpet, tilbød seg å ta noen bilder for meg under løpet. Det takket jeg selvfølgelig ikke nei til.

Tusen takk for bilturen og bildene :)

Da er det loppekassa, men vi snakkes i morgen igjen !

2 kommentarer

Anders Austenå Sørgaard

12.10.2012 kl.01:34

Her går det fort! ;D

Edle

12.10.2012 kl.13:33

Bare hyggelig!!!:) Nå følger jeg med her... Tiden din ble 12,37!

http://vest-agder.bedriftsidretten.no/ShowFile.ashx?FileInstanceId=2f9a0844-884d-4f4c-af17-2a831be8981f

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits