PRAKSISSLUTT

Når jeg skulle søke praksisplass spurte jeg både Elexia, Spicheren, Crossfit Kristiansand og en del andre steder. Det tok lang tid før jeg fikk svar og når jeg til slutt fikk svar, var det ikke det svaret jeg ønsket. Bare to dager før vi skulle levere inn kontaktperson og problemstilling hadde jeg fremdeles ingen praksisplass. Jeg søkte desperat etter treningssentere i Kristiansand og fikk opp Solsiden. Da jeg ringte disse fikk jeg et svar som var mye mer positivt enn hos de andre.  Det var da det slo meg at jeg var kommet til en treningssenter som hadde et fokus på kvalitet til sine kunder. Hell i uhell fikk jeg praksisplass hos Solsiden, og sitter i etterkant igjen med med mer kunnskap og forståelse rundt trening og PT - yrket.

I løpet av disse to ukene har jeg både observert, hatt spinningstime og fått lov til å prøve meg som personlig trener (PT). Jeg har selvfølgelig også fungert litt som vaskehjelp, noe som hører med i denne bransjen ;)

Nå er desverre disse to praksisukene over, og forran meg venter Bø, skolebenken og eksamener. Praksisukene i Kristiansand har gått som et blunk. Jeg merker at det er med et tunkt hjerte jeg må reise fra Solsiden og de kundene jeg har blitt kjent med. Men tro meg, jeg kommer nok innom og hilser på når jeg er i Kristiansand. 

Dersom det er noen av dere jeg ikke treffer igjen, må dere ha fortsatt masse lykket til med treningen videre. Jeg vil gjerne gi alle dere som trener både på Solsiden og dere andre lesere et motto dere kan tenke ekstra over neste gang dere beveger dere ut på en treningsøkt.

"Forskjellen på hvem du er og hvem du vil være er hva du gjør. Det handler om hva du må gjøre for å oppnå dine mål. Det kommer til å gjøre vondt og det kommer ikke til å å komme av seg selv. Du må stå på og gi alt for å komme dit. Du er der ikke enda, for hver treningsøkt du fullfører er du ett skritt nærmere enn det du var i går."

Som avslutning i dagens blogg vil jeg takke Thomas, Jonas og Solsiden PT-senter for to fantastiske og lærerike uker. Dere er fantastiske ledere, trenere og ikke minst forbilder !

Under vil dere få noen bilder av en som jeg selv laget treningsprogram til, og se litt på hvordan Thomas trener og fungerer for denne personen.

Her ser dere de ansatte hos Solsiden PT-senter som jeg hadde mest med å gjøre. Fra venstre ser dere Toni, Jonas og Thomas.

TAKK FOR EN FIN PRAKSIS !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits