EN VANLIG MANDAG

Dagen i dag har ikke vært så alt for mye å skryte av. Grått og kaldt vær er skikkelig nedtur når man helst vil være utendørs og trene. Menmen, trening ble det uansett. I dag var det bryst og mage som sto for tur, etterfulgt av svømmeintervall senere på kvelden. Det sto også to gruppetimer som skulle gjennomføres. Først ut var kettlebells. Dagens kettlebellsøkt var lagt opp til at første halvdel var teknikktrening og andre del var en høyintensiv periode. Det var en rein dametime i dag og jeg vil si at de klarte seg strålene. Litt smerte må man regne med i slike eøkter og jeg tror damene fikk kjørt seg skikkelig ut i dag. Bare en time etter denne økta, var det tid for vanngym. Her er det en rekke spreke, godt voksene menneske som kjører på med sirkeltrening i vann. Vi har også med oss noen flinke yngre mennesker, men det er som ordtaket sier:

"De eldste er fortsatt eldst".

Rett etter vanngymen var det tid for svømmeintervall som er fast hver mandag. Opplegget er:

8 x 200 m - start hvert 4. minutt

8 x 100 m - start hvert 2. minutt

Nå er det sengetid for meg og jeg ønsker alle dere lesere en god natt.

Her kommer det en utfordring dere kan teste i løpet av de neste dagene. Jeg ønsker gjerne tilbakemeldinger av personer som prøver øktene mine ut. Dette er en WOD (workout of the day) som skal kjøres hardt. Den er svart tung, men veldig effektiv. send gjerne inn tiden til meg også, og tenk deg at dette bare er en konkurranse med deg selv. Målet er å forbedre tiden sin etterhvert som man har kjørt gjennom økta en del ganger over en lengere periode.

2 km - løping på tredemølle

2 km - roing på romaskin

2 km - løping på tredemølle 

2 km - roing på romaskin.

QUOTE


http://www.google.no/imgres?

Én kommentar

16.10.2012 kl.00:57

De gamle er fortsatt eldst

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits