PROTEINRIK MIDDAG

Klokken slår 07.00 og jeg spretter opp av sengen, i dag er det den dagen hvor Sondre Solheim skal tidlig opp og løpe 4 x 4 intervall + 30 min rolig jogging etterpå. Jeg trodde selvfølgelig treningsrommet skulle være grisekaldt i dag og hadde i den anledning hevet på meg alt for mye klær. Svetten sprutet etter at et par drag var gjennomført, og da økta var ferdig kunne man nok trodd at jeg hadde hatt meg en svømmetur. Men det er som jeg sier: ingenting er som å begynne dagen med en god treningsøkt.

Senere på dagen var det mage, rygg og bein som sto for tur. Å kjøre tung knebøy etterfulgt av utfall med vekt er ikke noe som er favoritten, men det må gjennomføres. 

Hva jeg skulle ha til middag i dag var dagens store spørsmål. Siden jeg skulle få i meg litt ekstra proteiner i dag, tenkte jeg at amerikanske pannekaker med proteinpulver hadde vært godt. Jeg ble nesten litt overrasket over meg selv at jeg klarte å lage slik mat. Ulempen var vel at jeg laget pannekaker som kunne dekket behovet til fem personer. Menmen, da blir det proteinpannekaker på skolen i morgen.

Her kommer oppskriften på disse fantastiske pannekakene dersom du vil prøve deg:

8 stk egg

5 dl hvetemel

3 ts bakepulver

4 dl melk

litt salt

kan ha i litt kardemomme

4 scoop proteinpulver (vaniljesmak)

 

Knus eggene oppi en bolle.

Hiv resten av ingrediensene oppi og bland til røra er ca. klumpfri.

Etter dette er det bare å steke pannekaker i bøtter og lass.
Da tar jeg kvelden, natta !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits