NOK EN DAG MED MORGENTRENING

I dag var det nok en dag med morgentrening. Denne gangen var det 40 min løping, 20 min powerwalk (rask gange i 15 % motbakke) og 10 min powerwalk med 15 kilos vekt. Rett etter denne økta ventet det meg en lang skoledag med masse teori. Mye av teorien som ble snakket om i dag, omhandlet hvordan man skulle trene for å oppnå muskeløkning på en best mulig måte.

Ellers var det rett fra skolebenken og til jobb. I dag var det BodyPump og intervallspinning på programmet. Men siden jeg nesten ikke hadde noe tid fra skoleslutt til jobbstart, rakk jeg ikke å få i meg noe særlig med mat. Dette ende selvfølgelig opp i at når siste gruppetimen min var ferdig var jeg helt på "felgen". Jeg var kjempesliten ! Jeg kom meg kjapt hjem og fikk laget meg noe skikkelig mat (restene fra i går). Formen ble umiddelbart bedre. Det eneste som står for tur nå er en lang og god soveøkt. Passer meg ypperlig det når jeg uansett har fri fra skole i morgen ;)

under ser dere noen bilder fra dagen i dag:

Powerwalk med 15 kg belastning.

Slik ser det ut under forelesning i Bø.

Her blir BodyPump jentene pushet litt ekstra.

2 kommentarer

Caroline therese

18.10.2012 kl.10:18

Økta var absolutt hard igår, er lemster idag!

Annika

18.10.2012 kl.21:40

Gøy at noen nye starter treningsblogg! Alltid gøy å hente inspirasjon av andre som trener :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits