TID FOR KOS

I dag har jeg fått gjort en masse nyttig. Jeg har ryddet rommet for så å rote det til igjen, lest litt skolestoff og jobbet på Gullbring. I dag var det en knallhard spinningsøkt som sto på planen. Kort fortalt besto den av 10 min oppvarming, 5 x styrketråkkdrag, 5 x stådrag, 3 x hurtighetsdrag på 4 minutter hver (her øker man benfrekvensen) og  10 x spurtdrag før vi avsluttet med 10 min nedsykling og uttøyning. Etter denne økta hadde jeg meg en rolig men god 1000 meters svømmeøkt.

Jeg hadde gått og tenkt på hva jeg skulle lage meg til middag i dag. Skulle det være noe godt og lettvint, eller skulle jeg gå seriøst til verks. Det endte på sistnevnte. Da middagen sto på bordet, var det en tallerken med en fin blanding av brokkoli, båtpoteter og hjortekjøtt. Jeg har nå funnet ut av at det ikke trenger å være negativt å bo hjemmefra, man lærer seg jo å beherske matkunsten etterhvert ;).

Det som står for tur nå, er "LITT" godteri, varm kakao og Disney. Med alt av lys avslått og noe stearinlys tent, er det ikke noe som gir bedre stemning på en sen høstkveld. Enn så lenge får dere lesere kose dere videre utover kvelden, jeg kan anbefale dere en kopp kakao, et varmt teppe og hvorfor ikke hive på en Disneyfilm du også !

Ellers vil jeg takke for at dere lesere har begynt å sende meg ting dere har lyst til å høre mere om i denne bloggen. Det er selvfølgelig bare å komme med flere spørsmål og liknende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits