MULTITASKING

I  dag har jeg funnet ut av at jeg er et levende eksempel på multitasking. Jeg skulle for første gang prøve meg på å trene mens jeg leste en fagartikkel om aerob utholdenhetstrening for overvektige. 

Siden vi nå for tiden holder på å skrive en oppgave om trening i forhold til mennesker med overvekt, tenkte jeg det var greit å få gjort unna litt lesing tidlig på morgenen. Dette var joe noe jeg kunne kombinere med en rolig sone 1 spinningsøkt. Jeg satte meg på sykkelen og beina begynte å tråkke mens jeg satte i gang med lesingen. Tiden gikk og gikk, og ikke før jeg visste ordet av det var det gått en time. Økta var ferdig og det var jaggu lesingen også. 

Videre fremmover på slike økte kommer jeg nok til å ta i bruk denne måten å jobbe med skolearbeid på (to fluer i en smekk) ;)I morgen starter dagen med en rolig svømmeøkt kl. 07.00, før jeg skal møte Stine for å trene litt styrke. Det kommer til å bli en kjempedag.

Én kommentar

Simen Aa

24.10.2012 kl.00:07

Flotters! Ikke kombiner svømming og lesing av ark da...hørt det ikke fungerer så bra ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits