DET VAR DEN DAGEN I DAG

Planen for dagen var egentlig bare å ha en liten svømmeøkt fra morgenen av. I realiteten endte det opp med det stikk motsatte. 

Jeg stilte opp til vår faste svømmeøkt på Gullbring kl. 07.00 sharp. I dag skulle vi kjøre en del drills der vi i hovedsak hadde et stort fokus på beinspark og høy albue under vann. Da jeg og trener Lars var ferdig med en time svømming, skulle Lars på skolen og jeg hadde fortsatt halvannen time igjen før jeg begynte på skolen. Derfor bestemte jeg meg like så godt for å ta meg en liten time til med løping på tredemølle kombinert med roing på maskin. Økta ble seendes slik ut.

5 runder av

1000 meter løping 

1000 meter roing

Da jeg hadde dusjet etter denne effektive økta, var den første beskjeden jeg fikk når jeg kom inn i klassa at jeg måtte ta å skifte og begynne å varme opp. Jeg skulle nemlig være testperson i styrkemåling og kraftutvikling. Det var kjempeartig, og jeg fikk kjenne litt på hvordan det er å løfte ekstra tungt. Jeg klarte å oppnå en vekt på 140 kg i knebøy, noe jeg er svært fornøyd med. Det som var litt nedtur var at kompisen min som prøvde etter meg løftet rundt 270 kg. Han gruset meg med andre ord.

Senere på kvelden skulle det hele toppe seg med først en pump økt, etterfulgt av en knallhard intervallspinning. 

Så med all trening i dag nærmer vi oss farlig mellom 5 og 6 timer med trening for dagen.

Under ser dere noen bilder fra dagen i dag :)


Fantastisk vær i Bø i dag.

Det er alltid greit med et godt støttepanel når man skal prøve å løfte tungt.

Til middag i dag ble det tortilla med salat og laks.

Sov godt !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits