SVALANDSGUBBEN

Da var jeg tilbake igjen etter en fin helg i Arendal og Lillesand. I dag var jeg av gårde til Birkeland for å løpe Svalandsgubben. Dette er kanskje det løpet som tapper meg mest for krefter og motivasjon. Heldigvis er dette mitt siste løp for sesongen. Nå ser jeg skikkelig frem til en månedes tid med roligere trening og avkoblingsperiode. 

Svalandsgubben er et ekstremt hardt løp som går over 27 km. I år var det glatt og en del is. Man kunne fort ende opp med kutt og fall . Jeg slapp heldigvis unna med bare ett kutt på beinet.

Vinnertiden i år var nede på rundt 1 time og 45 minutter. Jeg på den andre siden, nøyde meg med en god 13. plass på tiden 2 timer og 2 minutter. Rett forran meg på en 12. plass kom Alexander Jørgensen, som tokk revansje fra løpet førstemann til Granestua. På tiden 2 timer og 10 minutter kom Erlend. Samlet vil jeg si at det var en meget god prestasjon av oss tre sørlendingene.

Ellers hadde to av min lillesøsters venninner også stilt opp til start. Begge to gjorde en fantastisk god innsats og kom inn på to kjempesterke tider. Bra jobba jenter :)

 

Her ser dere meg rett etter målgang. Jeg ser ikke så sølete ut her, men dersom jeg hadde snudd meg rundt, ville dere sett at jeg var helt dekket av søle.

Her er de tre sørlendingene vel i mål. Fra venstre: Alexander, Erlend og meg.

Her er en av de to flinke venninnene til min søster. Kjempebra jobbet i dag Bertine og Reidun.

I morgen tidlig reiser jeg tilbake til Bø, så intill da sier jeg sjalabais.

Én kommentar

Anniken

07.11.2012 kl.06:24

Så flinke dere er!!! Neste år vil jeg være med (på dameløypa vel og merke!) :-)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits