SNØ I BØ !

I dag fikk jeg et lite sjokk da jeg kom tilbake til Bø. Det første som møtte meg da jeg gikk av toget, var rundt 10 cm med snø. Tankene mine nå er at det kan ikke være så alt for lenge til før det er mulig å få stått litt på ski ;)

Men det blir vel som de forgie vinterene. Snøen kommer smått i begynnelsen, for så å forsvinne. Det som da er sikkert, er at det vil falle snø i juletider og da kommer alt på en gang. Det jeg egentlig ville frem til var at det var deilig å få sett litt snø igjen.

Videre i dag har jeg både hatt kettlebellstime og vanngym på Gullbring. Jeg har også fått trent litt i dag til tross for gårsdagens løp. I dag var det bryst og skuldre, etterfulgt av den vanlige intervallsvømmingen som består av 8 x 200 m og 8 x 100 m.

Natta folkens :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits