NYSNØ OG HAVREGRØT

I dag har det vært en rolig dag for min del. Jeg har redusert treningen min en del på grunn av en liten hvileperiode jeg skal ha i to uker fremmover. Etter disse to ukene er over, skal jeg i gang med en intervensjon. Her skal jeg løpe 14 intervalløkter i løpet av 10 dager. Dette er en intervensjon jeg tror kommer til å gi meg mye tilbake. Jeg presser kroppen min til et punkt der det i verste fall kan føre til overbelastning/overtrening. Men forhåpentlig vis kommer det til å gå greit.

Ellers har det vært en fin dag i Bø. Det la seg nysnø på fjelltoppene i natt, og da jeg våknet til skyfri himmel, var det et vakkert syn på andre siden av vindusruta. Jeg bestemte meg derfor å lage meg en skikkelig god frokost, og disket dermed opp med havregrøt. Det er ikke noe som er bedre stemning enn en bolle med havregrøt en kald høst / vinterdag.


Videre vil jeg skryte av dere lesere som har sendt meg ting dere vil høre mer om på denne bloggen. Dette er det bare å fortsette å gjøre. Jeg har en som har lurt på om jeg alltid har vært slik jeg er nå. Det som er saken er at jeg på ungdomskolen hadde noe ekstra tyngde. En dag skjedde det noe som endret meg fullstendig og det var da treningen begynte for fullt. Dette er noe jeg tenkte jeg skulle komme tilbake til når jeg finner igjen et bilde eller to av meg fra den tiden. Men som sagt, ikke slutt med å sende inn ting dere er iteresserte i å høre mere om ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits