WALL BALL NIGHTWOD

I dag har det vært en meget hektisk dag med alt for mye å sette fingrene i. Planen var å stå opp grytidlig å ta en løpetur på tredemølla. Dette var selvfølgelig noe jeg ikke klarte. Senga ble litt for god og jeg ble heller liggenes en time ekstra. 

På skolen i da var det fem timer med idrettssosiologi som sto for tur. Disse timene gikk en del fortere enn først forventet og jeg følte at fokuset var der i nesten hele undervisningsperioden.

Videre i dag trente jeg mage og 30 minutter med løping før jeg skulle i gang med mine to instruktørtimer. På planen i dag var der Pump og spinning. Under spiningen kjørte vi 10 stådrag og pyramideinervall med frekvensøkning. seriene gikk fra 1 til 5 minutter der vi kjørte halve tiden i pause. Da spinningen var ferdig, skulle jeg og Heidi avslutte dagen med en CrossFit. Dagens WOD var "Karen". Denne WODen består av 150 Wall ball shots.

Heidi kjørte denne WODen på den gode tiden 4,35 min, mens jeg kjørte samme WOD på 3,38 min.

Dette er en WOD jeg fikk sansen for. Grunnen til at jeg likte WODen var fordi den er rask å gjennomføre og man kan finne plass til å gjøre den uansett hvor dårlig tid man har.

Mobilen min gikk uheldigvis tom for strøm akkurat i det jeg skulle ta bilde av Heidi i action. Derfor må dere nøye dere med dette bildet av en gjeng som gjennomfører noen Wall Ball shots.

http://www.google.no/imgres?q=wallball&um

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits