POWER WOD

Full rulle på Gullbring i dag. 

Som vanlig på torsdager er det FAH (fysisk aktivitet og helse) på skolen. I dag var det en elevstyrt time, der fokuset var styrke i sal for inaktive voksne. Det fungerer slik at to personer fra FAH guppa skal instruere oss andre elever i en time. Dages økt besto av mange varierte og fine øvelser som passet ypperlig for gruppen den ble laget for.

Kl. 17 var det tid for jobb på Gullbrings treningsanlegg. Dagen begynte med at jeg fikk et oppdrag fra sjefen sjøl om å være vaskedame på et toalet som hadde vært utsatt for et lite uhell. Videre gikk tiden til å rydde og skrive treningsplaner til et par personer som ønsket en kickstart på treningen sin.

Som prikken over i`en skulle jeg, Rune, Lars og Anne Berit avslutte dagen med en power WOD. Vi kjørte alle forskjellige WODer, men backet hverandre opp hele tiden. Jeg prøvde meg på en nyoppsatt WOD som jeg fikk skikkelig sansen for. I tilegg til at den tærer på utholdenheten, skal man også være god når det kommer til hurtighet og tung styrke. WODen i dag så slik ut.

"Hurricane"

10 runder av:

200 m løp

5 x sumo deadlift

Finisher:

1000 m roing

Sluttiden min ble til slutt på 14.22 min

Her ser dere noen bilder fra Power WODen.

Én kommentar

Hanne

03.11.2012 kl.10:54

Maskin Sondre, Maskin!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits