UT PÅ TUR ALDRI SUR

I dag begynte dagen min med en finfin løpetur. Selv om det var noe kaldt og grått, tenkte jeg at denne turen måtte jeg ha selv om ikke motivasjonen og humøret var helt på topp. Jeg begynte løpeturen og humøret kom seg etterhvert. Jeg løp en løype som er omkranset av flott natur og det er ikke negativt at det går på en grusvei. 

Senere var det på tide å komme seg på jobb. Jeg har helgevakt denne uka, så da blir det jobbing fra Torsdag - Søndag. Som avslutning på dagen hadde jeg meg en liten styrkeøkt der jeg trente bryst og armer. Jeg merket at det var en stund siden jeg trente armer sist. Skjelvingen i armene etter treningen varte helt til jeg kom hjem. Fordelen med det var at proteinshakeren gikk av seg selv ;)

Under ser dere noen bilder fra dagen


På menyen i dag var det fullkornspagetti, salat og kyllingkjøttdeig ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits