MIDDAG MED JENTENE

I dag har helsen blitt litt bedre. Jeg var i god nok form til å ta lørdagsspinningen på Gullbring. Det var en rimelig hard økt, der vi kombinerte tråkking med høy frekvens og lav brlastning, lav frekvens og tung belastning og ståendes. Etter denne økta, bar turen hjemmover for å se film og lage mat til Linn og Maren. På menyen i dag var det biff, stekte båtpoteter, brokkoli og gullrøtter. Når det gjelder mengde smågodt og potetgull som sto på bordet etter middagen, er det ikke så viktig.

Filmen som ble sett i dag var "Brave". Dette er en nyere Disney film som falt skikkelig i smak hos meg. Fikk tilbake den gode gamle barnefølelsen i meg.

I morgen er planen å få begynt litt med treningen igjen. Målet er å trene litt styrke, før jeg avslutter med en CF (CrossFit). Merker at jeg blir mer og mer rastløs for hvert minutt som går nå, derfor er det viktig å hele tide kjenne på hvordan kroppen har det og hvordag den reagerer på treningen. 

Dagens quote:

http://www.google.no/imgres?q=running+quotes

Så inntil i morgen , SJALABAIS :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits