I GANG MED TRENINGEN IGJEN

Da begynner treningene å gå seg til igjen. Etter tre dager med konstant inntak av C-vitaminer i tabelettform, begynner sykdommen å slippe taket. Jeg går fremdeles rundt og snufser litt, men det er ikke det verste som kunne feilet meg nå. I dag har det vært nye kettlebell og vanngymtimer med fantastiske kunder på Gullbring. Etter disse instruktørtimene måtte jeg avslutte med den faste intervallsvømmingen.

Men det er ikke lett på denne tiden av året å ungå sykdom. I dag måtte Lars gi seg etter 8 x 200 m ,fordi kroppen ikke føltes helt vel. Selvfølgelig er dette et unntak som jeg mener er gyldig for å bryte økta og heller komme seg hjem under et varmt pledd og kose seg med en kopp varm kakao.


http://www.google.no/imgres?q=kakao

I morgen er det ny skoletime med både idrettspedagogikk og FHA (fysisk aktivitet og helse). I FAH timen skal vi ha på oss en sekk med medisinballer i. Denne sekken skal vi ha på magen under en hel spinningstime. Dette er for at vi skal få ett innblikk i hvordan det føles som overvektig å drive på med slik type trening. Det skal bli spennende å se hvordan det ender. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder slik at dere også kan se hvordan dette ble til slutt.

 

Én kommentar

Rannei Skaali

13.11.2012 kl.09:23

Stå på! :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits