SPINNING MED NY VRI

I dag begynte dagen min med en god mageøkt kl. 07.00 på rommet. Programmet som ble kjørte var "passion for profession" sitt 8 - 12 minutters ABS workout som ligger på youtube. Jeg begynte først med level 1 workouten, og fant deretter ut at jeg skulle gjøre level 2 og 3 også. Det var blitt kaldt på rommet i løpet av natten, så før økta, skrudde jeg ovnen på full guffe. Det var noe jeg angret på når økta var unnagjort.

SPINNING SOM OVERVEKTIG

I faget FAH (fysisk aktivitet og helse) skulle vi i dag sette oss inn i situasjonen som overvektig i  en treningssammenheng. I dag skulle vi gjennomføre en spinningsøkt med litt forskjellige spinningsmomenter. Utfordringen var at vi skulle ha på oss en sekk med medisinballer i. Dette skulle forestille vekten og magen hos en overvektig. Vi fant fort ut at det kunne oppstå store problemer når vi først tok på oss "magen". Plutselig var det ikke fullt så lett å feste skoene sine i pedalene, variere tyngde, nå vannflaska, tråkke riktig osv. Jeg fikk definitivt et helt nytt syn på hvordan det er å være en overvektig på en spinningsøkt.

Hensikten med denne økta var at vi som FAH studenter skulle klare å leve oss inn og få en smakebit på hvilke utfordringe overvektige kan møte på i en hvardag med trening. Av denne timen lærte jeg masse, og jeg skjønner nå hvordan jeg som instruktør kan hjelpe til dersom det kommer en kunde som er overvektig. Jeg vet nå hvordan man tenker som en overvektig og dermed blir det lettere for meg å gå bort til personen og snakke med han/henne og prøve åfinne en løsning.

Under ser dere noen bilder som ble tatt under dagens spinningsøkt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits