IKKE SLITEN, BARE FORNØYD

I dag var det en røff start på dagen. Vekkerklokka begynte å ule 05.50 i dag. Det var en time før den egentlig skulle ringt. Menmen, slik kan det gå. Hopper opp av senga og bestemmer meg for å bruke god tid på å pakke en bag med det jeg trenger for dagen. Etter dette gikk turen til Gullbring for dagens første workout. 

Økt 1 

- 1,5 time med svømmedrills

- 1,5 time med oppvarming og WOD nr 1.

WOD nr 1 beto av 10 x 1000 meter løping med 100 hoppetauhopp i mellom. Tilsammen ender det på 10 km løping og 1000 hoppetauhopp. Totaltiden her ble 54.31 min.

Videre utover dagen satt gruppa mi og jobbet med fysiologioppgave som skal leveres til mandag. Dette gjorde vi helt til jeg skulle av gårde for å være instruktør på Pump og spinning. I dag var det nesten fult på begge timene, og det er selvfølgelig noe jeg synes er kjempegøy.

Etter timene var det på tide med dagens andre workout.

Økt 2

- styrke i strikk

- 20 min oppvarming  og WOD nr 2 

WOD nr 2 besto av 5 x 3 deadlift 100 kg med 15 push-ups i mellom, og 3 x 1 deadlift med 140 kg.

Som avslutning på dagen spillte gjengen i huset en runde president, og dere kan selv tenke hvem som stakk av med seieren for andre dagen på rad ;)

Under ser dere noen bilder fra dagen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits