UVANT TRENING

Da var enda en dag passert med Body Beast styrkeprogrammet. En ting er sikkert og det er at dette er trening på en måte jeg ikke har vært borti før. Nå ligger jeg i senga og prøver å få meg en god natt med søvn, men det er bare et lite problem. Ryggen min er så støl etter dagens gjennomgang med workouten som besto av rygg og biceps at til og med senga ikke er god å legge seg ned på. Menmen, jeg får ta tiden til hjelp og håper at jeg bare slukner etter hvert.

Som sagt går jeg bare gjennom de forskjellige programmene og finner den vekten jeg skal fortsette med. Når alle programmene er gjennomført er det på tide å begynne Body Beast. Under ser dere bilder av de to workoutsa jeg har vært gjennom de to siste dagene, og vekten jeg har kommet frem til passer meg.Om noen få timer er det igjen tid for å stå opp å hive seg ut på en ny morgenøkt med løping fra 06.00 og svømming fra 07.00. Etterfulgt av dette skal jeg på en forelesning med en kjent person vi har om innenfor idrettssosiologi, og vi får også tildelt gruppeeksamen som begynner i morgen og varer en uke frem i tid.

Da er det bare for meg og si natta og prøve å få en liten høneblund.

3 kommentarer

Nurrebassen

21.11.2012 kl.00:28

Fansen vil se før og etter bilder :D

Sondre

22.11.2012 kl.00:18

Problemet er bare at jeg er ikke sikker på om jeg har noen brae bilder fra jeg var yngre. Jeg bor borte og er ikke så alt for ofte hjemme. Men nå er det jo snart juleferie og da skal jeg lete litt rundt i skuffene hjemme ;)

22.11.2012 kl.15:45

Hvor fant du programmet?

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits