INGEN UNNASLUNTRING HER

I dag var planen å begynne dagen med en løpetur kl. 06.00 før jeg skulle inn å svømme drills. MEEEEEEEN, senga ble nok litt for god og vekkerklokka for lite irriterende. Derfor våknet jeg ikke før klokka var nermere syv, og jeg skulle svømme. Jeg kom meg til svømmehallen på Gullbring og gjorde det som skulle gjøres. Etterpå så jeg at det ble tid til litt løping og hopping med hoppetau. Workouten jeg kjørte var først 5 km løping på 14 km/t, jeg kjørte 500 m med 0 % stigning, neste 250 m var med 3 % stigning og siste 250 m med 5 % stigning. Dette ble som sagt gjort 5 ganger. Som en finisher (avslutning) kjørte jeg 500 hoppetauhopp.

Videre denne dagen var det utdelig av gruppeeksamen i idrettssosiologi. Dermed gikk det en del timer til å starte på denne. 

Når kvelden kom var det også tid for å komme seg på jobb til en fantastisk gjeng som stillte opp på Pump og spinning. Som en avslutning på dagen kjørte jeg en ny workout fra Body Beast programmet. I dag var det bryst og triceps som sto på planen.


Ellers har jeg nå hoppet til sengs og forbereder meg mentalt til en ny trening i morgen tidlig før gruppa mi skal i gang med eksamensskrivinga.

Én kommentar

Rannei Skaali

22.11.2012 kl.08:01

Høres ut som om du har hatt en kjempeflott dag! Lykke til med eksamen, det klarer dere nok fint :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits