DON`T USE MACHINES, BECOME ONE

Klokka nærmer seg 21.30 og oppvarmingen til dagens CrossFit er i full gang. Det har i dag stilt opp 10 CrossFitere som var klare for å gi full gass på kveldens WOD.

Som oppvarming var det 4 runder med 200 m løping, 10 burpees og 20 atomic sit-ups.

WODen for kvelden så slik ut:

4 runder med:

2 r. planke walk

2 r. hollow slide

10 x push press

20 x push-ups

30 x air squat

Mange av oss kjørte WODen med litt forskjellig vekt under push pressen. Minimumsvekten var på 20 kg, mens de tyngste vektene lå på 50 kg. 

Under ser dere en rekke bilder fra dagens NIGHTWOD.


Det var en del som prøvde CrossFit for første gang og de imponerte med sterke tider. Det samme gjorde de andre som har vært med på noen WOD tidligere. Jeg ser frem til flere slike kvelder, der man heier vennene sine helt til de ligger ferdige på den riktige siden av målstreken. 

Jeg vil skryte av alle som stilte opp i kveld og jeg håper denne WODen ga et godt innblikk i CrossFitens verden. Takk for i dag og på gjensyn :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits