EKSAMEN

Dagen i dag begynte med en skulder økt fra Body Beast programmet. Da økta var ferdig skulle jeg reise til Guro og Thomas for å kjøre i gang med dag to av hjemmeeksamen i idrettssosiologi.

I løpet av de to første eksamensdagene har jeg funnet ut av en genial idè som gjør at jobbingen går mye lettere. Idèen min får deg til å oppretholde motivasjonen til å lese på eksamen. Hva slags motivasjonsteori jeg har kommet frem til nå forblir en stor hemmelighet frem til i morgen. Det eneste jeg kan love dere er at den er revolusjonerende for alle studenter.


Etter rundt seks timer med eksamensarbeid begynner motivasjonen å tømmes.

Etter å ha jobbet med eksamensoppgava siden klokka 11.00 i dag mores, kjenner jeg at kroppen er klar for en velfortjent blund i en fantastisk god seng.

NATTA :D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits